Preview Mode Links will not work in preview mode

The Brief - Een podcast over merken, marketing en content

Mar 7, 2018

In deze aflevering interviewen we Tim van der Wiel, Co-founder en creative director GoSpooky. GoSpooky is het eerste Snapchat-marketingbureau van Europa. Een gesprek over influencer marketing, advertising via social media en de toekomst van Snapchat.

Shownotes te vinden op:


Mar 2, 2018

In deze aflevering interviewen we Jos Govaart, eigenaar van pr-bureau Coopr. Jos werkt al lang in de wereld van public relations. Acht jaar geleden maakte hij de stap om voor zichzelf te beginnen en richtte Coopr op. In het gesprek vertelt hij hoe pr veranderd is in de loop der jaren, en wat zijn visie hierop...


Mar 2, 2018

Te gast deze week is Nathalie Peters, Head of Digital Transformations bij IPG Mediabrands en voorzitter bij IAB Nederland. Het thema: creativiteit in combinatie met technologie. In het gesprek deelt ze haar visie op nieuwe creativiteit, vertelt ze over de digitale transformatie bij IPG en legt ze uit wat IAB Nederland...


Mar 1, 2018

In deze aflevering interviewen we Rodger Buyvoets, CEO en co-founder van Crobox. Zij helpen e-commercepartijen met het effectief bereiken en overtuigen van klanten. Crobox probeert dit te bewerkstelligen door de combinatie van psychologie en artificial intelligence toe te passen op het platform van de klant.

Shownotes...


Mar 1, 2018

In deze aflevering interviewen we Lucy van der Helm, Directeur SIRE. SIRE, Stichting Ideƫle Reclame, is een onafhankelijke stichting. Met hun campagnes brengen ze maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht van het Nederlandse volk. Hiermee wil SIRE de maatschappij een beetje mooier maken.

Shownotes te vinden op: