Preview Mode Links will not work in preview mode

The Brief - Een podcast over merken, marketing en content

Dec 18, 2019

In deze aflevering van The Brief interviewen Mark Schoones en Matthijs Tielman CEO en oprichter van mediabureau ZIGT; Joost Istha. We spreken Joost over de unieke positie van ZIGT, transparantie en de noodzaak om te innoveren.

Shownotes #063
6:03 Peloton x Aviation Gin advertenties:
Peloton:


Dec 4, 2019

In deze aflevering van The Brief interviewen Mark Schoones en Matthijs Tielman Country Manager Benelux bij Flyeralarm; Maarten Timmerman-Zubani. We spreken Maarten over de toekomst van papier, content marketing voor loyaltyprogramma's en conversiemonsters. 
 
Quotes van Maarten: 
'Wanneer 90% van het papier...


Nov 20, 2019

In deze aflevering van The Brief interviewen Mark Schoones en Matthijs Tielman oprichter en Chief Creative Officer van IMA; Maddie Raedts. We spreken Maddie over de ontwikkeling van influencer marketing.

Shownotes uitzending #061
0:56 Succession (HBO Serie)
https://www.youtube.com/watch?v=OzYxJV_rmE8
6:06 Liquid...


Nov 6, 2019

In deze speciale aflevering interviewen we een oude bekende van de show. De allereerste gast van The Brief komt namelijk terug. Slaven Mandic, Directeur Advertising van Mediahuis, vertelt in deze aflevering over de veranderende rol van uitgevers, de recente naamsverandering van TMG en de toekomst van...


Oct 23, 2019

In deze aflevering van The Brief interviewen Mark Schoones en Matthijs Tielman Head of Brand & Growth Marketing van Vandebron; Mart Vonk. We spreken Mart over hoe je als merk klanten vindt en vasthoudt.

Shownotes uitzending #059
01:00 WPK wint Content Marketing Multi-Year Program